Ασχολείται επισήμως με το χώρο της εκπαίδευσης γύρω από τον καφέ 12 χρόνια, με κατάρτιση του ιδίου σε αντίστοιχα σεμινάρια και πιστοποιήσεις σε διάφορες χώρες. Είναι ιδρυτικό μέλος των Coffee Lovers Editors & Trainers και συνιδρυτής του Ινστιτούτου Έρευνας & Εκπαίδευσης για τον καφέ, που φέρει το όνομα Premium Coffee Institute της Αθήνας.
Στα πλαίσια του θεωρητικού μέρους των σεμιναρίων, οι baristi & επαγγελματίες του καφέ διαπιστώνουν ότι μια από τις αγαπημένες μας συνήθειες, διαμορφώνεται με έναν ιδιότυπο συνδυασμό τέχνης, επιστήμης και ιεροτελεστίας. Οι baristi & επαγγελματίες του καφέ διείσδυουν στην χημεία του καφέ, αναλύουν εξισώσεις και παραμέτρους που σχετίζονται με υδροδυναμική και υδροκινητική. H ανάλυση των αισθήσεων των συμμετέχοντων και η άσκηση στην αναγνώριση των αρωμάτων καφέ, παίζουν πρωταρχικό ρόλο ώστε να βελτιώσουν τις ικανότητες τους.